+31 (0)50 - 850 70 12
Adres: Launch Cafe - Herestraat 106, 9711LM Groningen

Over ons

Het vernieuwde Internet Valley is terug van weggeweest en richt zich op het voeden van de “community of internet startups” in Groningen. Startups kunnen bij Internet Valley terecht voor een mentornetwerk, meer dan 60 workshops & events per jaar en een investeringsfonds.

Nieuwe generatie internet bedrijven

Internet Valley is trots op de Groninger Internet bedrijven. De internet scene heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een banenmotor van Groningen, met honderden hoogwaardige arbeidsplaatsen. Voor de nieuwe generatie internet bedrijven probeert Internet Valley een optimaal klimaat te creëren, door startups in contact te brengen met kennis, ervaring, netwerk en kapitaal.

Ruben Nieuwenhuis Founder, DutchBasecamp

RubenNieuwenhuis
" Als je bouwt aan een startup heb je toegang nodig tot een netwerk, experts, know-how en funding. Internet Valley biedt daarvoor het perfecte ecosysteem in Noord Nederland."

Meer informatie


Mentoren


Investeringsfonds


Agenda

Niek Huizenga Investment manager en co-founder Launch Cafe

Niek_brug
" Groningen heeft een sterke startup cultuur. De afgelopen jaren hebben pioneers tientallen innovaties op de markt geintroduceerd en honderen hoogwaardige banen gecreëerd. Van deze kennis, de ervaringen en dit netwerk kunnen we gebruik maken om de succeskans van nieuwe Groningse startups te vergroten"

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief