+31 (0)50 - 850 70 12
Adres: Launch Cafe - Herestraat 106, 9711LM Groningen

Vernieuwd Internet Valley van start in Groningen

Bijna 10 jaar geleden ging het initiatief Internet Valley (IV) van start in Groningen. Als je toen een startup had, was een schaalbaar technisch platform één van je grootste investeringen en zorgen. In de begin jaren hielp Internet Valley Groningse startups op weg met advies en events, maar vooral met server capaciteit vanuit het datacentrum van Kentis.

Startups van nu hebben andere uitdagingen. Startups kunnen bij het vernieuwde Internet Valley terecht voor een mentornetwerk, meer dan 60 workshops & events per jaar en een investeringsfonds.

Samenwerken

We kennen Groningen als stad met een hoop goede startup initiatieven en nog meer inspirerende mensen. Internet Valley staat open voor ideeën, events en samenwerking met andere initiatieven die (internet) startups op welke manier dan ook bevorderen. Koffie? Graag!

Kick Off Internet Valley: Disrupt-IV

Op 19 maart organiseert Internet Valley het kick off event “Disrupt-IV” in het Launch Cafe.  Disrupt-IV wordt in samenwerking met Climate KIC georganiseerd. Lees meer en meld je aan voor Disrupt-IV

Meer Nieuws

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief