Haal alles uit je online game card

 Haal alles uit je online game card

Speciaal voor alle online gamers is het nu heel eenvoudig om met een game card online te gaan gamen. Voor elke shop, computer en game is er wel een card, zoals voor Google Play, App Store, PlayStation, Xbox, Nintendo, League of Legends, Kinguin en Battle.net. Niet alleen voor games kun je de cards gebruiken, ook kun je de nieuwste skins en features kopen en downloaden.  

Er zijn tal van online gamecards te verkrijgen om online te gamen, muziek te streamen en noem maar op. Je kunt onder andere kiezen uit een redelijk nieuw online platform Twitch. Een uitgebreid streaming platform waar creators alles kunnen delen waar ze van houden. Kijkers kunnen hen volgen en ook aanmoedigen.  

Twitch

Eerst was het platform voornamelijk gericht op online gaming, maar tegenwoordig weet een veel bredere groep streamers het platform te vinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor muziekproducenten om meer naamsbekendheid te krijgen aangezien Twitch al enkele miljoenen streamers (creators) heeft. Daarnaast kun je ook je games en game-items verkopen op het platform.  

Twitch giftcard

Met een card van Twitch kun je verschillende aankopen doen. Bijvoorbeeld een kanaalabonnement en Twitch Turbo. Met deze laatste heb je geen last meer van reclames die tussendoor komen. Ook kun je er Twitch bits mee kopen. Hiermee kun je virtueel cheeren en zo de streamer laten zien dat je hem of haar een warm hart toedraagt. Op deze manier van steunbetuiging wordt de interactie tussen streamer en kijker vergroot. Deze bits kun je als kijker kopen. De streamer ontvangt $ 0,01 voor elke bit die geplaatst wordt in zijn of haar chat. Als je cheert, zie je zogenaamde cheermotes verschijnen. Dit zijn bewegende versies van emotes. Ben je zelf niet zo thuis in de online wereld, maar een vriend van je wel, dan is het ook leuk om een giftcard cadeau te doen. Voor spelcomputers zijn er uiteraard ook giftcards te krijgen. 

Xbox

Heb je een Xbox dan kun je vrij eenvoudig een abonnement afsluiten. Dit kan per maand of per jaar. Met deze Xbox game pass heb je onbeperkt toegang tot enorm veel online games. Kies je favoriete game, of ga eens voor iets geheel nieuws. Je kunt online spelen met gamers van over de hele wereld. Het fijne is dat er steeds weer nieuwe games bij komen, zodat je altijd weer iets nieuws kunt uitproberen. Ook voor de Playstation kun je game tegoed aanschaffen en vervolgens koppelen aan je account.  

Playstation

Het voordeel hiervan is dat je voortgang van het spel altijd wordt opgeslagen en zo direct weer in het level kunt starten waar je gebleven was. Wil je nog meer voordeel halen uit je abonnement, dan is er speciaal voor alle echte fans het Playstation Plus abonnement. Hiermee krijg je onder andere kortingen in de Playstation Store, kun je met vrienden en onbekenden van over de hele wereld spelen en ontvang je elke maand PS4 spellen. Daarnaast profiteer je van 10GB extra online opslag en krijg je exclusieve toegang tot demo’s en proefversies. 

admin

Gerelateerd