Microsoft: nieuwe wachtwoordbeveiliging

 Microsoft: nieuwe wachtwoordbeveiliging

In het afgelopen jaar was Microsoft een geweldige applicatie, maar het miste het belangrijkste onderdeel zoals andere applicaties. Deze wachtwoordbeveiligingsfunctie is een enorme vooruitgang geweest omdat gebruikers nu verzekerd zijn van veiligheid. De functie voor wachtwoordbeheer ontbrak, waardoor het voor eindgebruikers moeilijk is om hun inhoud te verifiëren. Bijvoorbeeld wachtwoorden op uw banksites zoals PayPal of goksites zoals Bet777.

Deze update werkt goed voor gebruikers, maar u moet veel aspecten van deze wachtwoordbeheerder begrijpen, vooral als u een zakelijke klant bent.

Microsoft heeft geen aparte applicatie gelanceerd; in plaats daarvan bouwde het deze wachtwoordmanager in de Authenticator. Dit is een applicatie die kan worden gebruikt als een authenticatieproces met twee factoren. Met deze nieuwe functie kan de applicatie wachtwoorden op veel apparaten, met name browsers, bewaren, synchroniseren en opslaan. Gebruikers van Chrome-applicaties moeten echter de extensie installeren waarmee ze wachtwoorden automatisch kunnen invullen.

Dit zijn de instellingen die automatisch inschakelen in de Authenticator

Zodra u de Authenticator-app-functie gaat gebruiken, begint deze automatisch wachtwoorden op uw pc of Android-apparaat op te slaan. Het kan moeilijk zijn om wachtwoorden te onthouden, en dit overkomt iedereen, vooral bij het verwerken van veel accounts tegelijk. Er zijn momenten waarop u toepassingen moet installeren die u kunnen helpen bij het automatisch opslaan van wachtwoorden. Hoewel deze functie momenteel beperkt is, zal iedereen binnenkort de beste tijd van zijn leven hebben omdat het volproppen van wachtwoorden lang vergeten zal zijn.

Momenteel kan deze functie alleen standaard worden gebruikt met MSA-consumentenaccounts. Zo neemt iedereen afscheid van het wachtwoordlevenscyclusbeheer van de oude computer.

De traditionele informatietechnologietools vereisten verschillende aangepaste configuraties om externe arbeidskrachten te beheren. Organisaties begonnen zich te realiseren dat deze standaardtools hun externe endpoints niet konden ondersteunen, en het had verschillende beperkingen. Deze upgrade wordt hoog in het vaandel gedragen in alle informatietechnologieplatforms, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt!

Kenmerken van hoogwaardige wachtwoordmanagers

De beste eigenschap voor elke wachtwoordbeheerder is de mogelijkheid om willekeurige generieke wachtwoorden te maken. Soms kun je je op een nieuwe site registreren en hebben ze specifieke vereisten voor wachtwoorden, zoals één letter in caps lock en cijfers of speciale tekens. Deze vereisten zijn meestal essentieel en u kunt uw registratie niet voltooien zonder de instructies te volgen. Dat is waar de Authenticator-manager solide wachtwoorden voor uw accounts suggereert, waardoor uw algemene functionaliteit op privésites zoals Bet777 wordt verbeterd.

De tool voor automatisch aanvullen in Microsoft-accounts is een tool voor wachtwoordbeheer waarmee gebruikers zich gemakkelijker kunnen registreren op nieuwe sites. Bij het invullen van uw persoonlijke gegevens worden alle suggesties gevraagd en kunnen gebruikers de onjuiste gegevens permanent verwijderen. Deze functie voor automatisch aanvullen bespaart tijd omdat u deze informatie niet helemaal opnieuw hoeft te schrijven. Het vult automatisch de velden in, bijvoorbeeld achternaam, adressen, postcodes enzovoorts.

Er is een opslagplaats van veel e-mailadressen en hun wachtwoordcombinaties in Microsoft-accounts. Dit bewijst dat er sprake kan zijn van slechte wachtwoordbeveiliging; daarom kunnen er inbreuken optreden, vooral wanneer u uw juiste wachtwoord vergeet. Daarom maakt wachtwoordbeveiliging het voor iedereen gemakkelijker en kunnen hackers de inloggegevens van mensen niet verkrijgen zolang ze zijn opgeslagen met deze wachtwoordbeveiligingsfunctie.

Tips en trucs

• Gebruik geen zwak wachtwoord om uw account te beschermen. Wanneer u zich registreert op nieuwe sites of een nieuw account opent, zorg er dan voor dat u een sterk wachtwoord kiest. Vermijd wachtwoorden die bestaan ​​uit of verbonden zijn met uw gebruikersnaam omdat deze gemakkelijk te hacken zijn.

• De authenticatiemethode die u kiest, bepaalt de service die u van uw account krijgt. Het onthouden van wachtwoorden is niet eenvoudig; daarom moet u al uw wachtwoorden opslaan met deze functie.

• Beveilig uw online accounts altijd door ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot de instelling voor het beheren van wachtwoorden op uw telefoon nadat u een schermvergrendelings-ID hebt ingevoerd.

Met deze Microsoft-functie kunnen gebruikers hun wachtwoorden synchroniseren. Zelfs degenen met Android- en iPhone-apparaten kunnen synchroniseren met Microsoft Edge. Hierdoor hebben gebruikers zelfs op Windows 10 en andere mobiele apparaten toegang tot hun wachtwoorden. Een Chrome-extensie brengt de wachtwoorden naar Chrome en gebruikers kunnen ze gebruiken op Mac, Windows enzovoorts.

Lilian

Gerelateerd