Huis inrichten: dit kun je online bestellen

 Huis inrichten: dit kun je online bestellen

Nu we massaal thuis zitten, gaan veel van ons aan de slag in het huis. Een nieuwe kleur op de muur of een andere inrichting. Opruimen, schoonmaken en klussen: zo vermaken we ons wel. Maar wat en hoe scoor je online spullen voor in huis? Hier lees je wat je online kunt bestellen.

Verf

Het lijkt onmogelijk en vooral heel onhandig om verf online te bestellen, maar dat valt reuze mee! Er zijn namelijk slimme apps die je kunt installeren om te kijken hoe de kleur op jouw muur staat. Je maakt dan een foto of video van de muur, kiest een kleur en je ziet meteen hoe de kleur op jouw muur staat. Superhandig! Vervolgens bestel je de kleur online en met een beetje geluk kun je de dag erna aan de slag. Natuurlijk kan de kleur net iets anders vallen dan gehoopt, maar dat kan ook gebeuren als je het in de winkel koopt.

Raamdecoratie

Door de winkels struinen voor gordijnen of jaloezieën is leuk, maar dat kost erg veel tijd en gaat ook net iets moeilijker in deze tijd. Het is een stuk handiger om raamdecoratie online te bestellen. Zo kun je een verduisterend gordijn, shutters of een jaloezie online op maat laten maken. Het enige wat jij hoeft te doen is iets moois uitzoeken en de afmetingen invullen. Vervolgens worden de houten jaloezieen van Veneta.com bij jou thuis geleverd en soms zelfs gemonteerd!

Meubels

Staan de meubels er al jaren en is het inmiddels tijd voor iets nieuws? Dit is hét moment! Ook meubels kun je online bestellen. Denk aan kasten, een tafel en stoelen. De foto’s die online staan, zijn vaak duidelijk en wijken niet of weinig af van hoe het er in het echt uitziet. Let wel goed op de afmetingen! Een bed of bank kun je ook online bestellen, maar deze wil je wellicht liever even testen in de winkel.

Planten

Online planten kopen lijkt een gek idee, maar eigenlijk is het superhandig. Online zie je veel informatie over verschillende planten. Denk aan verzorgen, standplaats en of ze giftig zijn voor huisdieren. Met deze informatie kun je veel beter een plant uitzoeken dan in een winkel. De planten worden (over het algemeen) met liefde bezorgd en beschadigen niet. Tip: momenteel zijn er veel online-plantenacties!

admin

Gerelateerd