Ideeën voor een romantische avond

 Ideeën voor een romantische avond

Iedereen vindt het leuk om verrast te worden en al helemaal het als het een romantische verrassing is. We kennen allemaal wel de films waarin mensen de hele dag romantische dingen met elkaar kunnen doen, maar helaas is de realiteit anders. Door onze drukke levens is er vaak weinig tijd en in sommige gevallen ook weinig geld om iets romantisch te doen. Toch is het belangrijk om je partner te blijven verrassen. Romantische momenten hoeven niet altijd veel tijd en geld te kosten, daarom hebben we hieronder vier ideeën neergezet voor een romantische avond.

De romantische Netflix en chill

Als je de hele week al druk bent geweest met je werk en andere verplichtingen heb je vaak zin om in bed te liggen. Daarom is de klassieke romantische filmavond altijd een goed idee. Met zoveel mogelijk kerstverlichting en een romantische film, die jullie beiden waarschijnlijk al tien keer hebben gezien. Deze date kost weinig tijd, weinig geld en is ontzettend leuk.

Stap uit je comfortzone!

Iets minder voor de hand liggend, maar zeker niet een minder romantisch idee, is picknicken in de woonkamer. Als het weer buiten niet op zijn best is, dan kan je binnen een zeer romantische picknick organiseren. Een picknickkleed, vele kussens en natuurlijk zoveel mogelijk kaarsen maken van je woonkamer een romantische plek. Stokbrood, dips en een goed glaasje wijn. Deze dat is zeer origineel en romantisch, wedden dat je partner het geweldig vindt!

Sla twee vliegen in één klap

Voor optimale ontspanning gaat men meestal naar een wellness of een spa. Om ook deze date lowbudget te houden kan je ervoor kiezen om elkaar massages te geven. Voor deze activiteit is niet veel nodig. Een handdoek, massageolie en wederom een aantal kaarsen. Ook een relaxed muziekje is voor deze date een goed idee. Door deze date word je ontspannen en heb je beide een leuke avond.

Diner voor twee

Een zeer romantisch en altijd effectieve date is natuurlijk een diner voor twee. Je kan het diner zelf bereiden, waardoor je de kosten laag houdt. Ook is het leuk om de tafel mooi aan te kleden en je best te doen op je outfit. Het is ook leuk om het diner buiten te houden aan een tuinset voor 2 personen. Als je buiten gaat dineren is het zeer romantisch om een vuurkorf aan te steken. Dit date idee is leuk, kost niet veel geld en zorgt voor een mooie herinnering. 

admin

Gerelateerd