Succesvol verpakken doe je met deze producten!

 Succesvol verpakken doe je met deze producten!

Wanneer klanten iets bij jou in de winkel kopen is het prettig als je de artikelen in een nette verpakking mee kan geven. Er zijn verschillende producten die je hiervoor kunt gebruiken. Deze blog geeft je vier producten die niet te missen zijn als het gaat om het verpakken van artikelen. Klanten zullen je niet snel vergeten wanneer ze met een mooi ingepakt cadeau de deur uitlopen!

–         Papieren tasjes

Papieren tasjes zijn inmiddels niet meer weg te denken in veel winkels. Het is dé vervanger voor plastic tasjes. De tasjes zijn te krijgen in leuke kleuren of printjes. Je kan ook je eigen logo op de tas laten bedrukken. Dan is de hele stad binnen no time bekend met jouw winkel.

–         Fournituren zakjes

Verkoop je kleinere producten zoals sieraden, kaarten of cadeaubonnen? Dan kun je deze verpakken in fourniturenzakjes. Deze geven een echt duurzame look. Het is zelfs mogelijk om de zakjes te bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Je kunt de zakjes een vrolijke touch geven door ze te sluiten met een leuke sticker.

–         Inpakpapier

Het komt vast regelmatig voor dat klanten een product voor iemand anders kopen. Het is dan wel zo leuk als je het met mooi cadeaupapier kan inpakken voor de klant. Je kan inpakpapier gemakkelijk met een papierrolhouder op de toonbank plaatsen. Dan houdt je je kassa netjes en kan je gemakkelijk een stuk papier van de rol afscheuren.

–         Cadeaulint

Cadeaus inpakken met alleen inpakpapier is vaak toch een beetje saai. Met cadeaulint kun je het geschenk nog mooier inpakken. Er zijn heel veel verschillende linten die je hiervoor kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan satijn, fluweel of organza lint.

Al deze producten zijn vaak online verkrijgbaar bijvoorbeeld bij Rotimshop.nl. Zij hebben een breed assortiment zodat je de producten geheel in je eigen huisstijl kunt aanschaffen. Neem snel een kijkje op hun website!

admin

Gerelateerd