Hoe laat je gasten welkom voelen op kantoor?

 Hoe laat je gasten welkom voelen op kantoor?

Ben jij een bedrijf waar vaak gasten over de vloer komen? Dan is het belangrijk dat je kantoor hier op het gebied van inrichting rekening mee heeft gehouden. Vooral voor nieuwe gasten is het belangrijk dat ze zich gelijk welkom voelen, zodat ze comfortabel hun eerste meeting met jou in kunnen gaan. Maar, hoe realiseer je dit gevoel? In deze blog leggen we je er alles over uit!

Comfortabel binnenkomen

Een goede eerste indruk vindt al plaats voordat je gast je kantoor betreedt, namelijk op het moment dat zij een uitnodiging ontvangen. Hierin spreek jij enthousiast over de aankomende meeting – je laat weten dat je er zin in hebt, maar je laat ook weten hoe je gasten je kantoor kunnen vinden en hoe ze hier binnen kunnen komen. Door hier heldere instructies voor op te stellen, neem je de stress weg dat dit eventueel mis kan gaan, waardoor je gasten zich gelijk comfortabeler zullen voelen.

Een warm welkom

Aangezien jij enorm druk bent, lukt het je niet altijd om vanaf het moment van binnenkomst klaar te staan voor je klanten. Dat is helemaal niet erg, zo lang er maar wel iemand is die deze taak van je over kan nemen. Zodra je gast je kantoor betreedt, worden ze door iemand opgevangen. Er wordt koffie, thee of water aangeboden en de gast wordt gewezen op een ruimte waar zij even kunnen wachten. Ben jij ook klaar, dan haal je je gast op en kun je beginnen met je meeting!

Kantoorinrichting

Jouw houding speelt een grote rol in de mate van comfort voor je gast, maar er zijn ook andere factoren die hier een invloed op hebben. Zo is het belangrijk dat jouw kantoor hier ook op ingericht is. Niet alleen zorg je ervoor dat de sfeer op je kantoor in het algemeen goed geregeld is, ook zorg je ervoor dat vanaf het moment van binnenkomst je gasten comfortabel kunnen zitten. Ze moeten zich gelijk welkom voelen, aangezien dit de perfecte manier is om het gesprek in te gaan.

Hulp nodig met deze kantoorinrichting? Neem eens een kijkje op katoprojecten.nl/!

Succes!

Nu je gasten zich welkom voelen, is er niets wat een succesvolle samenwerking nog in de weg staat. Ze zullen niet langer bang zijn hun mening te geven, waardoor jullie samen richting de mooiste resultaten kunnen werken. Begin vandaag nog!

admin

Gerelateerd