Ik ga op reis en neem mee …

 Ik ga op reis en neem mee …

Het is bijna weer tijd voor vakantie, ga je deze zomer ook op vakantie? Dan kun je nu alvast bedenken wat je allemaal mee wilt nemen. Dan ben je goed voorbereid en zul je niets vergeten! We hebben hier alvast een lijstje gemaakt, misschien zitten hier ook wel een aantal goede ideeën voor jou tussen!

Voor onderweg

Of je nu met de auto gaat of met het vliegtuig, je begint je onderweg meestal na een tijdje toch te vervelen. Dat gaan we dit jaar niet laten gebeuren! Pak je rugzak, dan stoppen we er een aantal handige dingen in waarmee je je deze keer niet hoeft te vervelen. In de rugzak kun je reisspelletjes stoppen, dit zijn kleine varianten van de leukste spellen zoals ‘Wie Is Het?’ en Monopoly. We stoppen er iets lekkers in de rugzak zoals een flesje drinken en snacks. Natuurlijk moeten we ook niet de leuke puzzel- en kleurboekjes vergeten. Zo kun je je uren lang vermaken en ben je voor je het weet op de vakantiebestemming.

Voor bij het zwembad:

Pak als eerste je zwemkleding, die is het allerbelangrijkste! Daarnaast kun je speelgoed meenemen voor in het zwembad zoals een bal om over te gooien, een tennisspelletje of opblaasbaar speelgoed. Maar vergeet ook niet om iets leuks mee te nemen voor wanneer je op een ligbedje ligt op te drogen. Misschien kun je dan wel weer een reisspelletje spelen met je broertje of zusje!

Voor op de camping

Op de camping is vaak veel te beleven. Je kunt de camping in het begin van de vakantie gaan verkennen op een step, skateboard, fiets of skeelers. Heb je alle sportveldjes gevonden? Dan is het tijd om de voetbal erbij te pakken en de andere kinderen van de camping uit te dagen voor een wedstrijdje! Of nodig iedereen op je veldje uit om een potje jeu de Boules te spelen, dit spelletje kan iedereen meedoen en is super gezellig om met kinderen en volwassenen samen te spelen. Vergeet ook niet je badminton rackets mee te nemen, want welk duo gaat dit jaar het record van meeste slagen verbreken?

Goed voorbereiden

Heb je zin om alvast te kijken wat je mee wil nemen? Neem dan een kijkje in een speelgoed webshop om te kijken wat jij allemaal op vakantie wil gaan doen, er zijn nog veel meer leuke dingen te bedenken. Je kunt alvast een lijstje maken, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Laat de voorpret maar beginnen!

admin

Gerelateerd