Met een gaming PC kun je je uren vermaken

 Met een gaming PC kun je je uren vermaken

Inmiddels zijn er weer veel corona-maatregelen aangescherpt. Heb je geen QR-code, dan kun je niet naar een café of kroeg. Maar er is een andere optie, je kunt namelijk een gaming PC aanschaffen. Daarmee kun je je overdag, of ’s avonds, uren lang vermaken. Een gaming PC is iets anders dan een gewone PC, zo zit er bijvoorbeeld een veel betere videokaart in, waardoor de games grafisch beter weergegeven kunnen worden dan op een gewone PC. Ook zit er 8 GB werkgeheugen in (dit is standaard), maar soms zelfs 16. Daarnaast is het van belang dat er een sterke processor in zit, bijvoorbeeld een i5, of zelfs nog een betere. Concluderend kun je zeggen dat de processen en de grafische kaart de voornaamste onderdelen zijn van de gaming PC. Natuur zijn er nog een aantal punten waar je rekening mee moet houden met de aanschaf, deze sommen we even voor je op in deze blog! 

Waar wat moet je op letten bij de aanschaf?

Wanneer je een gaming PC gaat kopen is het wel handig om natuurlijk eerst te bedenken welke spellen je erop wilt gaan spelen. Wat moet hij kunnen? In een computerzaak kun je hierover ook advies vragen aan de verkoper. Je wilt natuurlijk ook niet omgepraat worden tot een veel te dure PC, dus, bedenk je van tevoren goed: welk budget wil ik eraan uitgeven? Natuurlijk is het belangrijk wat voor look je wenst. Misschien eentje met veel opvallende verlichting in de behuizing of een wat subtieler model. Voor elke gamer is er wat wils. Ook online kun je veel modellen vinden. Kijk eens bij Game PC kopen om je te oriënteren welk model bij jouw wensen aansluit. Indien je ook zware taken op de PC gaat doen kun je kiezen voor een 8 of 12 cores processor. Als je slechts wilt gamen op de PC, dan hoef je niet zo’n goede processor te hebben, maar kun je beter meer aandacht aan de grafische kaart besteden. Tot slot is het van groot belang een goede koeling in de systeemkast te kiezen. Bepaalde koelers zijn extra stil, zoals de after-market koeler, oriënteer je hiervoor even online als je een Game PC kopen gaat, of vraag advies in de winkel. 

Wil je een High End Game PC kopen?

Indien je een High End Game PC wilt kopen geeft dit nog eens extra mogelijkheden. Een High End Game PC is nog beter dan een gewone gaming PC, en heeft een zeer goede resolutie; daarmee worden dus ook de zwaardere games prachtig weergegeven. Echt een feestje om een High End Game PC te gebruiken dus! Je kunt deze PC eenvoudig online samenstellen zodat hij aan jouw verwachtingen voldoet, en je krijgt in het kader van Black Friday (8 tot en met 18 november) ook nog eens leuke kortingen! Op die manier is de High End Game PC ook beschikbaar voor de iets krappere beurs. Een voorbeeld van zo’n PC is de Zephyr PRO, daarmee kun je eenvoudig AAA-games spelen. Sommige modellen hebben een 8 cores processor waarmee je veel mogelijkheden hebt, en ook een zeer snelle spelcomputer in huis haalt. Wat jouw favoriete game ook is, of het nu Battlefield 2024 is of Call of Duty: je zult merken dat een High End Game PC de games uitstekend tot hun recht zal laten komen. Kijk dus vooral even online en maak een mooie keus. Uiteraard is dit ook een leuk Sinterklaascadeau. Pas natuurlijk wel op voor uren achtereen gamen, zorg ook voor andere vormen van ontspanning.

admin

Gerelateerd