De beste bedrijfswagens voor ondernemers

 De beste bedrijfswagens voor ondernemers

Als ondernemer zijnde is het lastig om een bedrijfswagen te kopen of te leasen op basis van bijvoorbeeld financial lease. Een auto kopen blijft namelijk een grote uitgave. Je moet er bovendien veel kilometers in maken, klanten bezoeken en de cabine moet groot genoeg zijn voor al het gereedschap. Om jou een handje te helpen, zetten wij de beste bedrijfswagens voor ondernemers op een rij. Zo weet jij binnen een handomdraai wat voor jou de beste keuze is.

1 Ford Transit Connect

Een trekgewicht van 1500 kilo, pk’s van maar liefst 120 en het laadvermogen is uit te breiden tot 910 kilo: dat is de Ford Transit Connect. Ook heb je als bestuurder genoeg beenruimte door het bolle tussenschot en kunt comfortabel de weg op. Bovendien heeft deze bedrijfswagen een perfecte wegligging, waardoor je amper de auto hoort als je op de weg rijdt. De Ford Transit Connect lease je al vanaf 106 euro per maand.

2 Volkswagen Caddy

Als je op zoek bent naar een compacte bestelwagen, moet je gaan voor de Volkswagen Caddy. Het is een alleskunner. Zo heeft deze een trekgewicht van 1500 kilo, 102 pk’s en een laadvermogen van 771 kilo. Als je de Caddy een stukje groter wil, kun je gaan voor de Caddy Maxi met een laadruimte van 215 centimeter. Ook is deze bedrijfswagen voorzien van de nodige technische snufjes en vele veiligheidssystemen.

3 Ford Transit Custom

Heb je behoefte aan meer ruimte voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld als tuinman zijnde? Dan is de Ford Transit Custom de ideale bedrijfswagen. Deze wagen van Ford maakt een mooie combinatie tussen ruimte en comfort. Ook is de Custom voorzien van technische hoogstandjes die ervoor zorgen dat jij zonder problemen naar de volgende klus kunt. Al met al is deze bedrijfswagen een goede collega waar jij op kunt vertrouwen. De Ford Transit Custom lease je al vanaf 147 euro per maand.

4 Opel Vivaro

De Opel Vivaro staat bekend om zijn stoere maar krachtige look. Je ziet hem ook niet voor niets terug in veel branches: het is een sterke auto met indrukwekkend veel laadruimte. De laadruimte heeft namelijk een inhoud van vier kubieke meter en is daarnaast helemaal naar jouw wens in te delen. Bovendien beschikt de Vivaro over een scheidingswand en een doorlaadluik. Het betekent dat jij dus zonder problemen veel materiaal kunt vervoeren van A naar B. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de Opel Vivaro een nette uitstraling heeft, zodat jij representatief bij klanten op bezoek kunt.

5 Mercedes-Benz Sprinter

Veiligheid, comfort en bescherming staan centraal bij de Mercedes-Benz Sprinter. Naast dat jij de ultieme wegligging zult beleven, is de Sprinter ook nog eens representatief om te zien. Bovendien is de Sprinter voorzien van de vele technische snufjes zoals een luxe multimediasysteem en assistentiemogelijkheden. Met andere woorden: een bedrijfswagen van hoge klasse!

admin

Gerelateerd