5x de beste internet kabel splitter

Met een internet kabel splitter kan je eenvoudig het aantal netwerkverbindingen in huis of kantoor uitbreiden. Het apparaat is voorzien van netwerkpoorten die je direct op je internetrouter aansluit. Zo kan je meerdere apparaten met een directe kabel aan het internet verbinden. Je kan je computers direct op de kabel splitter aansluiten met een internetkabel. Het apparaat wordt vooral aangeschaft als je van plan bent om meerdere computers direct op de kabel in plaats van het wifi netwerk aan te sluiten. Het is algemeen bekend dat het internet via de kabel stabieler en sneller is. Maar welke internet kabel splitter kan je het beste aanschaffen? Wij hebben de vijf beste voor je op een rijtje gezet.

UTOP Internet kabel splitter van UPT Optimizer

Verdubbel de capaciteit van je netwerkkabel vrij eenvoudig met de UTOP Internet Kabel Splitter. Deze voordelige set helpt je om twee extra internetsignalen voor je computer, tv of apparaten te creëren. De montage van dit apparaatje is vrij eenvoudig in tegenstelling tot sommige andere kabel splitters. Je kan zo vrij eenvoudig je Ziggo mediabox aansluiten of je Playstation van snel en stabiel internet voorzien.

Doonjiey kabel splitter

De Doonjiey internet kabel splitter is een vrij eenvoudig apparaatje dat je direct op je router kan aansluiten. In de ruil voor één aansluiting krijg je twee aansluitingen. Handig als je net één poort mist om je computer op aan te sluiten.

TP-Link TL-SG105 Switch kabel splitter

Is één of twee extra aansluitingen niet voldoende? Dan raden wij de TP-Link TL-SG105 Switch internet kabel splitter aan. De kabel splitter kan je direct op het modem aansluiten. In ruil voor de aansluiting krijg je 5 poorten terug. Hiermee kan je computer ook nog eens direct aansluiten op het Gigabit netwerk. Dit betekent dat de internet splitter voor extra snel internet in huis zorgt.

Netgear ProSAGE GS105 Switch kabel Splitter

Opnieuw een kabel splitter met vijf aansluitingen die je direct op je router kan aansluiten. De kabel splitter ondersteunt Gigabit. Dit betekent dat een verbinding van 1000 MB per seconde direct kan doorgegeven worden aan je vaste PC, ziggobox of laptop. De kabel splitter is tot wel 10 keer sneller in tegenstelling tot de standaard kabel splitters. De stevige behuizing zorgt ervoor dat de kabel splitter ook nog eens tegen een stootje kan. Kortom de perfecte splitter voor de pro’s.

TP-Link TL-SG108 Switch kabel splitter

Gebruik je veel apparaten in huis die je direct op een kabel wil aansluiten? Dan kan je overwegen om voor de TP-Link TL-SG108 Switch kabel splitter te kiezen. Met deze kabel splitter kan je tot wel 8 apparaten direct op je router aansluiten. Diverse apparaten kan je direct aansluiten en je kan hem ook prima combineren met een smart tv. Zo maak je smart tv ook extra snel op je eigen netwerk.  

admin

Gerelateerd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.